Lapinlahdenkatu 8, Helsinki

Tutustu asuntoihin:

Yksiöt 27 m² (24 asuntoa)

Yksiöt 30 m² (12 asuntoa)

Kaksiot 49,5 - 53 m² (37 asuntoa)

Kolmiot 73 m² (3 asuntoa)

 

Kampissa sijaitseva Lapinlahdenkatu 8 on peruskorjattu kesällä 2012. Talon kaikki asunnot on sisustettu tyylikkäästi talon aikakautta, 50-luvun henkeä kunnioittaen. Tutustu asuntojen kuviin ja pohjaratkaisuihin yllä olevista linkeistä. Palvelumme sisältää viikko- ja loppusiivouksen, liinavaatehuollon sekä ilmaisen langattoman internet-yhteyden.

 

Lapinlahdenkatu 8 sijaitsee ydinkeskustassa, silti rauhallisella alueella. Metroasema ja bussiterminaali sekä Kampin ostoskeskus ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Lähikaduilta löydät myös useita ravintoloita ja pikkukauppoja. Ulkoilua harrastavat voivat nauttia monipuolisista ja vehreistä kävelyreiteistä esimerkiksi Lapinlahden kautta Hietarantaan ja siitä vaikkapa Meilahteen saakka. Tutustu lähialueen palveluihin ja saapumisohjeisiin.

 

Lapinlahdenkadulta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet joka puolelle
pääkaupunkiseutua. Aikataulut ja reitit näet helposti HSL:n reittioppaasta. Helsingin matkailusivuilta saat tietoa nähtävyyksistä ja tapahtumista. Ajankohtaiseen tapahtumatarjontaan voit tutustua myös Metro-lehden palvelusta.