Elosalamantie 2 A-B, Espoo

Tutustu asuntoihin:

Yksiöt yhdelle henkilölle, 27 m² (6 asuntoa)

Yksiöt kahdelle henkilölle, 31 - 32 m² (12 asuntoa)

Kaksiot 44,5 - 51 m² (18 asuntoa)

 

 

Espoon Tapiolassa sijaitseva Elosalamantie 2 A-B on peruskorjattu keväällä 2015. Kaikki talon asunnot ovat sisustettu tyylikkäästi talon aikakautta, 1960-luvun henkeä kunnioittaen. Tutustu asuntojen kuviin ja pohjaratkaisuihin yllä olevista linkeistä. Palvelumme sisältää viikko- ja loppusiivouksen, liinavaatehuollon sekä ilmaisen langattoman internet-yhteyden.

 

Tapiola on vehreä, viihtyisä ja tykätty asuinalue Espoon ja Helsingin rajan tuntumassa, Länsiväylän kupeessa.  Hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden tuntumassa, Espoon Kaupunginteatterin vieressä, sijaitsevan HotelliKodin asunnot ovat perinteisen selkeäpohjaisia ja kodikkaita. Kaksioissa on myös ilta-aurinkoon avautuvat parvekkeet. Tapiolan keskustasta löydät hyvät päivittäispalvelut, ravintolat ja terveysaseman. Länsiväylä tarjoaa loistavat kulkuyhteydet Helsingin ydinkeskustan ja Tapiolan välillä. Julkisen liikenteen aikatauluihin ja reitteihin voit tutustua HSL:n reittioppaan avulla.

  

Espoon kaupunginteatteri, WeeGee-talo ja Espoon Kulttuurikeskus pitävät huolen kulttuuritarjonnasta ja liikunnan ystävät löytävät tiensä uimahalliin tai lukuisille kävelyreiteille vaikkapa Otsolahden ympäri Keilaniemen melontakeskukseen saakka.