Asiakkaamme

Tavoitteenamme on tarjota tilapäisiä asumisratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin.


•    Onko sinulla työpaikka tai työkomennus Helsingissä ja tarvitset pikaisesti asunnon?
•    Onko putkiremontti ajankohtainen ja tarvitset itsellesi tai perheellesi asunnon?
•    Oletko paluumuuttaja ja tarvitset väliaikaista asuntoa etsiessäsi pysyvää asumisratkaisua?
•    Haluatko asua hotellin sijasta kodinomaisesti Helsingin lomallasi?


Meillä on ratkaisu: kodinomainen asunto, jonka asumisaika on joustava aina viikon mittaisesta useampaan kuukauteen. Mukaan tarvitset vain henkilökohtaiset tavarasi. Tervetuloa SATO HotelliKotiin!

 

 

Yritykset

Tarvitseeko yrityksesi nopeasti työntekijän ja asumisen järjestäminen on haasteellista? Meillä on tarjota erikokoisia täysin kalustettuja asuntoja aivan Helsingin ydinkeskustassa. Olipa kyseessä yksin muuttava tai perheellinen, SATO HotelliKoti mahdollistaa nopean ja joustavan muuton Helsinkiin.

 

Valmiiksi kalustettuihin asuntoihimme on helppo tulla niin toiselta puolelta Suomea kuin muualta maailmastakin. Mikäli vastaat yrityksesi henkilöstöasioista, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua.

 

 

Työmatkailijat

Mikäli joudut työsi puolesta matkustamaan usein Helsingin alueelle ja olet kyllästynyt asumaan hotellissa tai tulet muutaman kuukauden työkomennukselle, olet tervetullut SATO HotelliKotiin.

 

Meillä on tarjota sinulle asunto, jossa viihdyt ja tunnet olevasi kuin kotonasi. Olemme panostaneet asuntojen laatuun, kodinomaisuuteen ja asumispalveluun.  SATO HotelliKodit sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa, mutta silti rauhallisella alueella.

Hotellihuoneeseen verrattuna asuntomme ovat tilavia, joissa voit oleskella ja viihtyä. Voit nauttia yksityisyydestä tai pyytää ystäviä illalliselle. SATO HotelliKotissa asut väljemmin ja edullisemmin kuin hotellissa. Mitä pidempään asut, sen edullisemman viikkohinnan saat.

 

 

Vakuutusyhtiöt ja vahinkotapaukset

Vesi- tai muun äkillisen vahingon sattuessa kotona saatat tarvita nopeasti sijaisasuntoa.  SATO HotelliKoti on joustava ja nopea ratkaisu. Voimme tarjota sinulle ja perheellesi muuttovalmiin kodin.  Jos vahinko yllättää, ota yhteys vakuutusyhtiöösi välittömäsi ja selvitä kotivakuutuksesi kattavuus.


SATO HotelliKodissa sinun tarvitse välittömästi miettiä tavaroiden pakkaamista vahingon keskeltä tai uusien hankkimista. Voimme tarjota sinulle täysin kalustetun asunnon yksiöistä kolmioihin eikä sinun tarvitse majoittua hotelliin tai sukulaisten luokse.

 

 

Relocation

Mikäli olet muuttamassa ulkomailta työn perässä Suomeen tai palaamassa työkomennuksen jälkeen takaisin eikä sinulla ole asuntoa, SATO HotelliKoti on sinulle helppo ja joustava ensiratkaisu.


Meillä on tarjota myös tilavia perheasuntoja. Saat huoneistoosi tarvittaessa  lastensängyn ja syöttötuolin. Voimme tarjota väliaikaista ja helppoa ratkaisua asumistarpeisiisi, ennen kuin pysyvä kotisi löytyy. Tutustuthan SATO Vuokra- ja OmistusKoteihin etsiessäsi pysyvää kotia www.sato.fi

 

 

Yllättävät elämäntilanteet

Elämässä voi tulla äkillisiä tilanteita, jossa tarvitset tilapäistä asuntoa. Voit muuttaa valmiiksi kalustettuun kotiin ja saat aikaa järjestellä asioitasi. SATO HotelliKoti on ratkaisu esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:
•    olet myynyt asuntosi, etkä vielä pääse muuttamaan uuteen asuntoon
•    asuntoosi on tulossa putkiremontti ja kylpyhuone on poissa käytöstä
•    perheenjäsenesi joutuu tulemaan Helsinkiin sairaalahoitoon ja haluat olla lähellä häntä
•    perheen kriisi- ja muutostilanteet