Tervetuloa SATO HotelliKotiin - Asu kuin kotonasi

Tarvitsetko tilapäistä kotia Helsingistä viikosta useisiin kuukausiin? SATO HotelliKodissa asut tyylikkäästi kalustetussa asunnossa, johon sisältyy mm. täysin varusteltu keittiö ja nykyaikaiset elektroniikkalaitteet. Palvelumme sisältää viikko- ja loppusiivouksen, lakanoiden ja pyyhkeiden vaihdon sekä langattoman internet-yhteyden. Asuminen on turvallista ja sujuvaa.  Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään!

Tarvitsetko tilapäisasuntoa elämän muutokseen tai työhön liittyvässä tilanteessa? Olemme SATO HotelliKodissa luoneet sinua varten uuden palvelun tilapäiseen asumistarpeeseen, joka poikkeaa normaalista hotelli- ja vuokra-asumisesta.

Sinun on helppo tutustua palveluumme ja asuntoihimme näillä sivuilla. Näet heti hinnat sekä saatavuustilanteen ja voit tehdä varauksen kätevästi. Myös saapuminen SATO HotelliKotiin on helppoa ja vaivatonta: ei erillistä sisäänkirjautumista tai avaimien noutoa. Näppäilet vain avainkoodin ja asut kuin kotonasi!

Pääset asumaan valmiiseen kotiin, jossa asumisen peruspalvelut kuten viikkosiivous, liinavaatteet ja internet-yhteys sisältyvät hintaan.

Asuntomme sijaitsevat erinomaisilla paikoilla Helsingin ydinkeskustassa, silti rauhallisessa ympäristössä. Hyvät liikenneyhteydet ja keskustan palvelut ovat lähelläsi. SATO HotelliKodit ovat tavallisia asuintaloja eikä niissä ole erillistä vastaanottoa, aulapalvelua tai ravintolaa.

Tule viihtymään meille!

Helsingissä sijaitsee kaksi SATO HotelliKoti -taloa: toinen Kampissa Lapinlahdenkadulla ja toinen Kruununhaassa Kristianinkadulla. Kolmas talo avattiin 2015 toukokuussa Espoon Tapiolaan, Elosalamantielle.

SATO HotelliKodit ovat tyylikkäästi sisustettuja ja täysin varusteltuja yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. Asunnot sisältävät lakanat ja pyyhkeet sekä niiden viikoittaisen vaihdon. Ilmainen langaton internet-yhteys sisältyy palveluun.

Keittiöt ovat täysin varusteltuja sisältäen kodinkoneet, ruuanvalmistusvälineet ja astiastot.

Asunnoista löytyy nykyaikaiset elektroniikkalaitteet kuten TV, DVD ja ministereot. SATO HotelliKodista löytyy maksuton itsepalvelupesula, jonka lisäksi isommissa asunnoissa on pyykinpesukoneet. Tarkan luettelon asunnon varustuksesta löydät nettisivuiltamme kunkin asuntotyypin kuvauksesta.

SATO HotelliKoti tarjoaa tilapäiseen asumiseen hotellia paremman vaihtoehdon. Asut väljemmin ja edullisemmin. Lisäksi voit säästää rahaa laittamalla ruokaa omassa keittiössä.

Hinta määräytyy pääasiallisesti asumisajan ja asuntotyypin perusteella. Viikkohinta laskee asumisajan pidetessä. Lisäksi hinnat voivat vaihdella kysynnän mukaan. Tutustu voimassa oleviin hintoihin nettisivujen varaaminen -kohdasta. Kysy tarjous pidemmille varauksille (yli 14 vrk): hotellikoti@sato.fi

Minimiasumisaika on 4 vuorokautta.

Asumisen hintaan sisältyy
• kalustettu asunto
• kevyt viikkosiivous ja loppusiivous
• lakanan ja pyyhkeiden vaihto
• langaton internet
• tv-lupa
• sähkö- ja vesimaksut
• pesulan käyttömahdollisuus
• talon yleiset saunavuorot

1. Tutustu rauhassa SATO HotelliKodin tarjontaan ja asuntoihin netissä.

2. Tee lyhyemmät (alle 14 vrk) varaukset itse ja maksa asuminen varaushetkellä. Saat heti varausvahvistuksen ja henkilökohtaisen ovikoodin, jolla pääset asuntoosi. Asunnon numero lähetetään sinulle 2 vuorokautta ennen varauksen alkua.

3.Pidemmät varaukset (yli 14 vrk) hinnoittelemme tapauskohtaisesti. Lähetä varaustoiveesi osoitteeseen hotellikoti@sato.fi